(Her)opening van The Movies

The Movies is gerenoveerd.

Op zondag 12 maart 2023 was de Grand Sheik van onze Tent aanwezig bij de (her)opening van The Movies. Bij de jarenlange renovatie is niet alleen de fundering vernieuwd, maar ook de muren en daken gerepareerd. Het interieur is volledig vernieuwd met nieuw art-deco behang en mooie lambriseringen. Op de grond ligt nieuw tapijt. Een replica van het originele tapijt uit de jaren zeventig.Alle aanwezigen werden verwelkomt met een glas Champagne. Daarna kon men rondlopen en alle vernieuwde zalen bekijken. Het geheel is heel mooi geworden en alles lijkt ruimer dan voorheen. Zaal 1 is wederom prachtig met mooie ruime nieuwe zetels. De toiletten zijn naar de eerste etage verplaatst, waardoor zaal 2 een kwartslag is gedraaid en breder is geworden. Het café gedeelte is zeer ruim geworden en licht door de aangebrachte lichtkoepels.Ook werd het boek The Movies, since 1912 gepresenteerd. Een boek met de geschiedenis over deze oudste Amsterdamse bioscoop. In het boek is een uitgebreid verslag opgenomen met de Grand Sheik van de Perfect Day Tent. Hierin wordt uitgebreid vertelt hoe onze Leuke Middag tot stand is gekomen.


Reacties

(Her)opening van The Movies — 3 reacties

  1. Ziet er echt geweldig uit, was natuurlijk wen hele onderneming, aan de foto’s te zien is er een hoop gebeurd.

  2. Heel mooi. Ben benieuwd om het met mijn eigen ogen te kunnen bekijken. Het zal weer een feest zijn om daar weer een leuke middag mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *