Het nieuwe abonnement

De Perfect Day Tent gaat door. Maar dat wist u waarschijnlijk al. Nu Blotto 60 is verschenen als laatste Blotto verandert er alleen iets in het lidmaatschap. Vanaf nu kunt u lid blijven (of worden) voor € 15,00 per jaar. U ontvangst dan minimaal 2x per jaar het bekende Blotto Bulletin per post. Het bulletin zal iets anders van opzet zijn, maar zeker de moeite waard. Wilt u liever tientjes lid blijven? Dat kan ook. U blijft dan digitaal lid. U krijgt dan geen Blotto Bulletin thuisgestuurd. U kunt dan de informatie over de Leuke Middag en andere nieuwtjes zelf op internet terugvinden.

Inmiddels is het tijd om uw nieuwe lidmaatschap te voldoen. Stort 15 euro (of eventueel 10 euro) op bankrekeningnummer NL65 RABO 0344556077 (voor buitenland BIC: RABONL2U) ten name van Perfect Day Tent, onder vermelding van lidmaatschap en uw postcode en huisnummer. In september verschijnt het eerstvolgende Blotto Bulletin met o.a. informatie over het evenement in Tuschinski op zaterdag 6 november 2021.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.