De eerstvolgende Conventies

Voor 2023 staan weer een aantal Conventies op het programma. Eind april is de 41e UK Convention in Grange-over-Sands en begin september is de 14e Europese Convention in Cobh (Ierland), maar reeds in april keert het Bohemian Weekend weer terug.

Inschrijven kan nog steeds. Zoals op het plaatje is te zien, de locatie heeft aardig wat weg van het ons vertrouwde Rolduc.

Het feestelijke weekend wordt gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023. Voor meer informatie over het programma en de prijzen verwijzen wij u graag naar de site Nieuws en meer pag.2 (laurel-hardy-web.info). Even naar beneden bladeren op de informatie te vinden. Daar vindt u tevens het inschrijfformulier voor deelname aan dit weekend.


Reacties

De eerstvolgende Conventies — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *