Bohemian Weekend 2023

Laatste nieuws!

Goed nieuws. Onze redactie heeft zo-even vernomen dat de Bohemian Girl Tent, Oase #278 volgend jaar weer een Laurel & Hardy weekend gaat organiseren. Deze beslissing is vandaag genomen.

Geen bijeenkomst meer in Millingen aan de Rijn. Er is een nieuwe locatie gevonden. De 12-de bijeenkomst zal worden gehouden in het Hotel-Conferentieoord Bovendonk. Een voormalig seminarium, die een beetje de uitstraling heeft van het welbekende Rolduc.

Dit feestelijke weekend wordt gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023. Voor meer informatie over het programma en de prijzen verwijzen wij u graag naar de site Nieuws en meer pag.2 (laurel-hardy-web.info). Daar vindt u ook het inschrijfformulier voor deelname aan dit weekend.


Reacties

Bohemian Weekend 2023 — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *