Nieuw boek van Marc De Coninck: Laurel & Hardy in België

Dit boek vertelt in woord en beeld hoe Laurel & Hardy eind 1947, begin 1948 een bezoek aan België brachten en volle zalen trokken met hun komische sketch ‘Het Rijbewijs’. Maar op hun rondreis langs 6 steden in het naoorlogse België was niet alles rozengeur en maneschijn. Teleurstelling was eveneens hun deel.

Dit relaas is voor het grootste gedeelte gebaseerd op de krantenartikelen die in die periode verschenen in zowel Franstalige als Vlaamse kranten. De tijd was rijp om de Belgische periode in de carrière van Stan en Ollie voorgoed vast te leggen voor de huidige en toekomstige fan.

De oplage is beperkt. Het boek kost €15,00 (+eventuele verzendkosten) en kan besteld worden door het sturen van een e-mail naar de.coninck.marc@telenet.be. U krijgt dan bericht met alle betalingsmogelijkheden.


Reacties

Nieuw boek van Marc De Coninck: Laurel & Hardy in België — 2 reacties

  1. Ik wilde het boek van L & H in Belgie bestellen, maar de mail kon niet worden afgeleverd. Zijn er meer personen met dit probleem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *