Eeuwelingen!

U heeft waarschijnlijk wel gelezen dat onlangs het gezaghebbende Britse Filmmagazine Time-Out Pathé Tuschinski heeft uitgeroepen tot de mooiste bioscoop ter wereld. Toch maar mooi ook ‘ons’ Tuschinski, waar we in het recente en verdere verleden onze speciale voorstellingen hebben gegeven. En zullen blijven geven. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we (onder voorbehoud) 6 november dit jaar weer een speciale voorstelling willen geven. De reden is u wel bekend nemen we aan: 100 jaar geleden speelden Laurel & Hardy voor het eerst samen in de film “The Lucky Dog”. Nog niet als de ‘echte’ Laurel & Hardy natuurlijk.

Ook bijzonder dit jaar is dat Tuschinski zelf 100 jaar bestaat. Zij vieren dat een week eerder, op 28 oktober.
Het programma voor 6 november moet nog samengesteld worden. Zekerheid hebben we vanwege covid-19 niet, maar vooralsnog gaan we er vanuit dat een ‘ouderwetse’ voorstelling tegen die tijd wel mogelijk zal zijn. Zodra er meer nieuws is zullen we dat uiteraard publiceren.

Nog even volhouden. Wij kijken er erg naar uit om elkaar weer te zien en om als vanouds met z’n allen weer heerlijk te lachen.


Reacties

Eeuwelingen! — 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *