De Leuke Middag Terug

De bioscoop The Movies in Amsterdam is al jarenlang de thuisbasis van de Perfect Day Tent voor de befaamde Leuke Middagen.Behalve de sluiting van de culturele sector was er nog een bedreiging voor het voortbestaan van dit historische pand: er waren grote problemen met de fundering ontdekt.  Binnenkort mag de culturele sector weer voorzichtig haar deuren openen, maar The Movies blijft voorlopig dicht. Gelukkig is er ook goed nieuws. De verbouwing is inmiddels gestart en naar verwachting zijn de werkzaamheden in maart 2022 afgerond .

Dus volgend jaar : de terugkeer van de Leuke Middag!


Reacties

De Leuke Middag Terug — 1 reactie

  1. Dit is super nieuws,The Movies mag niet verdwijnen,hoort bij het culturele erfgoed van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *