Blotto 59; geboortehuis; ‘Stan & Ollie’.

Drie ongerelateerde nieuwtjes vandaag:

  • De bijgedrukte exemplaren van Blotto 59 zijn gisteren verzonden aan de 81 abonnees die ons hebben laten weten dat ze het nummer rond de jaarwisseling niet hebben ontvangen, omdat er kennelijk een partij kwijt is geraakt in de kerstdrukte bij PostNL.
  • De film Stan & Ollie, in 2018 mede-geproduceerd door de BBC, wordt volgende week vrijdag op BBC One vertoond, om 21:25 uur Nederlandse tijd. (De film is ook te zien via diverse streaming services, o.a. Pathé Thuis en Amazon Prime.)
  • Het geboortehuis van Stan Laurel, op Argyle Street 4 in Ulverston, Cumbria, UK staat leeg en is te koop. De huidige eigenaar, een dame van 102 jaar, woont sinds kort in een verzorgingstehuis.Ze heeft laten weten dat ze dolgraag wil dat haar oude woonhuis in handen komt van een echte Laurel & Hardy-liefhebber, zodat het bescheiden pand in het Noord-Engelse stadje blijvend zal worden onderhouden als een historische plek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *