Steun het Laurel en Hardy Café!

Ik heb vandaag even met Ron Brouwer gebeld, de kastelein van het Laurel en Hardy Café in Zandvoort. Het café is nu bijna zes weken dicht en inkomsten zijn er niet. Het gaat goed met Ron en zijn gezin, maar veel langer moet de sluiting natuurlijk niet duren! Ron is  een van de velen die in het nauw zijn gedreven door de maatregelen tegen het coronavirus. Maar voor ons is hij bijzonder, omdat zijn café een pleisterplaats is voor L&H-liefhebbers, Ron  is op zijn beurt een vriend van de Perfect Day Tent, al meer dan dertig jaar lid en in die eerste jaren, toen hij nog niet zo druk was met het café, een geliefde OLiver Hardy look-alike die nooit ontbrak op de conventies.

De aanleiding van mijn telefoontje was een actie die gestart is door Heineken, het merk dat door Ron wordt gevoerd. Heineken organiseert een live pub quiz met waardebonnen van 1000, 750 en 500 euro als prijzen. Heineken verdubbelt het gewonnen bedrag en stuurt dat extra geld naar het café dat je hebt opgegeven omdat je het wilt steunen.

.Ga naar https://www.heineken.com/nl/pubquiz (opent in een nieuw venster) om mee te doen aan deze live quiz. De eerste is morgen al, vrijdag 24 april om 20 uur, via live streams op Facebook en YouTube.

Je moet op de website wel heel lang scrollen naar de Z van Zandvoort!


Reacties

Steun het Laurel en Hardy Café! — 6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *