Europese Conventie uitgesteld

Het was te verwachten, maar de beslissing is nu gevallen: de Europese Conventie die in de zomer van volgend jaar in Italië zou worden gehouden, is uitgesteld. De Block-Heads Tent van Prato die de organisatie op zich had genomen, vindt de huidige tijd vanwege de coronapandemie te onzeker om door te gaan met het voorbereiden van een evenement als dit en allerlei financiële verplichtingen aan te gaan.

Er is nog overleg gaande over toekomstige data, maar waarschijnlijk wordt dit de volgorde:

2023 Europese Conventie in Ierland
2025 Europese Conventie in Italië

Bovendien staat voor augustus volgend jaar de eerder uitgestelde Wereldconventie in Rhode Island, USA op het programma.


Reacties

Europese Conventie uitgesteld — 1 reactie

  1. Een jaartje opschuiven was niet goed mogelijk, omdat de conventie in Ierland gehouden wordt ter gelegenheid van het bezoek van L&H aan Ierland (Cobh), 70 jaar geleden. Met de plaatselijke ‘VVV’ wordt gesproken over o.m. de onthulling van een herinneringsplaquette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *