In de Volkskrant

Laurel & Hardy zijn nog steeds in het nieuws.

Hoewel het duo allang niet meer leeft, worden de films nog steeds bekeken. Dat Laurel & Hardy niet zijn vergeten blijkt ook wel uit het feit dat ze nog steeds in het nieuws verschijnen. Begin november stond er een artikel in de Volkskrant over plekken uit de filmindustrie die nog steeds te zien zijn. Natuurlijk ontbrak Laurel & Hardy niet.

De trappen uit de film “The Music Box” (en niet te vergeten ook uit de ontbrekende film “Hats Off” uit 1927) zijn nog steeds goed herkenbaar. Vele Laurel & Hardy fans vanuit de hele wereld hebben de trappen in de wijk Silver Lake in Los Angeles met hun eigen ogen gezien en zijn er overheen gelopen. Ze zullen altijd herinnerd worden aan de geweldige 3-akter van het wereldberoemde duo, waarvoor zij ooit een Oscar hebben ontvangen als beste korte film.


Reacties

In de Volkskrant — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *