Leuke Middag #65

De datum voor de eerstvolgende Leuke Middag is al bekend.

Op verzoek van een aantal leden zijn we wat eerder met het bekend maken van de datum van de volgende Leuke Middag. Op deze manier kunt u de datum alvast noteren en met uw andere afspraken hiermee rekening houden.

De 65-ste Leuke Middag wordt gehouden op zaterdag 20 april 2024. Wederom in de Fabriek te Zaandam. Op een later moment wordt u nog door ons geïnformeerd over het programma. Natuurlijk ontvangen de leden hieraan voorgaand het Blotto Bulletin. We zien u graag weer komen.


Reacties

Leuke Middag #65 — 5 reacties

  1. Helaas ben er dan niet bij, zit dan in een warmer oord. Wel mooi dat deze locatie mogelijk is, super gedaan jongens.

  2. Fantastisch! De vorige keer heb ik tegen mijn vrouw gezegd dat ik naar mijn schoonmoeder moest om haar te helpen, want ik mag van haar nooit naar de Leuke Middagen omdat ze er zelf niks aanbindt. Ik trek me daar niets van aan want ik ben de allergrootste fan. Ook straks in april hang ik weer een smoes op om toch te kunnen gaan. Ze kan me gestolen worden. Laurel en Hardy en zeker op de Leuke Middagen zijn alles voor me. Dan maar scheiden. Laurel en Hardy gaan altijd voor. Dank allen voor de altijd perfect aanwezige organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *