Silent Movie Project

Voorstelling Bergen op Zoom.

Op zondag 26 november aanstaande kunt u in het theater de Maagd van Laurel & Hardy genieten.

The Silent Movie project, is de unieke theater- en bioscoopervaring waarbij we teruggaan in de tijd van de stomme film. De clou van de scènes zie je van verre aankomen, maar door de perfecte timing van Stan Laurel, de briljante mimiek van Oliver Hardy en die aanstekelijke lach van je buurman, is deze van jezelf niet meer te onderdrukken. Vergeet ook niet de bijbehorende muziek van componist Stephan Graf v. Bothmer die met zijn spel, vanachter zijn vleugel of orgel, de zaalsfeer perfect in balans met de film weet te brengen.

Aanvang voorstelling 15.00 uur. Voor ticketverkoop en meer informatie: Stoelen kiezen | Theater De Maagd


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *