15de Europese Laurel & Hardy Conventie

Volgende Laurel & Hardy Conventie is in Prato.

Tijdens de Grand Council Meeting in Cobh is aangekondigd wanneer en waar de volgende Europese Laurel & Hardy Conventie wordt gehouden. De 15de Europese Laurel & Hardy Conventie zal worden gehouden in Prato (Italië). Dit zal zijn op 11 t/m 14 juli 2025. Deze conventie wordt georganiseerd door de Italiaanse Block-Heads Tent, Oase # 258.

Prato ligt dicht bij Florance. Het exacte programma moet nog worden vastgesteld. Voorlopig is aangegeven dat er een Laurel & Hardy voorstelling zal worden gehouden in een 200 jaar oud theater en dat er bezoek zal zijn aan een 1.000 jaar oud kasteel. Er is een pie-fight gepland, een gekostumeerd diner, Laurel & Hardy memorabilia en meer.

Meer informatie is binnenkort te lezen op de site I Figli Del Deserto: TENDA 258 Zij zijn bereikbaar via het e-mail adres: testedure258@libero.it

 


Reacties

15de Europese Laurel & Hardy Conventie — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *