Laurel & Hardy terug in The Movies

Tijd voor een feestje.

Helaas hebben we afscheid van The Movies moeten nemen en worden de huidige Leuke Middagen in de Fabriek te Zaandam gehouden. Maar we keren voor een keer terug naar de gerestaureerde Movies. De datum is hiervoor al vastgelegd. Op zondag 1 oktober 2023 zal er een speciale Leuke Middag met een bijzonder feestelijk teintje worden georganiseerd. Een dag die u niet wilt missen. Dus noteer deze datum maar alvast in uw agenda.Het vertonen van Laurel & Hardy films door de Perfect Day Tent begon in het weekend van 1 en 2 oktober 1988 onder de noemer Two Perfect Days. Dat is dus op 1 oktober aanstaande precies 35 jaar geleden. Reden voor een feestje. Over de verdere invulling van het programma en het reserveren van kaartjes kan op dit moment nog niets concreets worden vermeld. Daar is het nog te vroeg voor. We zijn thans in overleg hoe we het programma gaan invullen. De leden van de Perfect Day Tent worden via deze site en het gebruikelijke Blotto Bulletin nader geïnformeerd als er meer bekend is.


Reacties

Laurel & Hardy terug in The Movies — 7 reacties

  • Beste Martin,
   Leuk om te horen. Ben je (nog) lid van de Perfect Day Tent? Wellicht een goed idee om dit jubileum bij te wonen als lid.
   We zien je graag verschijnen.
   Vriendelijke groet,
   de redactie.

    • U kunt zich aanmelden door € 15,00 lidmaatschapsgeld aan ons over te maken. Zie onder het kopje lidmaatschap op deze site. Wij verwelkomen u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *