Zonnige Leuke Middag

Laurel & Hardy fans komen samen in Zaandam.

Afgelopen zaterdag 13 mei werd de 63-ste Leuke Middag gehouden in een zeer zonnig Zaandam. De fans die uit alle windstreken kwamen (zelfs uit Belgie) genoten van de voorstelling. Helaas bleef de hoofdfilm Saps At Sea even in de projector steken, waardoor het zaallicht voor een kort moment aan moest. Dit mocht de pret echter niet drukken.

Na afloop werd er volop genoten van de zon op het grote terras direct aan de Zaan. De pleziervaartbootjes voeren voorbij terwijl er werd nagepraat over de films en andere zaken onder genot van een drankje. We werden zelfs verrast van een muzikaal optreden, waardoor deze Leuke Middag zelfs iets weg had van een korte Laurel & Hardy Conventie.

De redactie heeft vernomen dat verschillende Sons nog tot laat zijn gebleven. Kortom het was een zeer geslaagde dag. In Zaandam zelf werd de avond nog afgesloten met de jaarlijkse kroegentocht. Vele Zaankanters bezochten hiervoor de verschillende cafés langs de Zaan.


Reacties

Zonnige Leuke Middag — 2 reacties

  1. Inderdaad een leuke zonnige middag ! na lange afwezigheid was ik er weer bij en kwam weer in een toffe sfeer terecht met de andere sons , tot 1 oktober in de Movies !!
    groet , Eric Schuurkes .

  2. Goededag

    Het was weer gezellig in Zaandam.

    Groetjes van Franz en Franz.

    Uit het diepe Zuiden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *