Leuke Middag #63

Nu bekend is geworden dat we helaas geen 35mm films meer in The Movies kunnen draaien heeft het bestuur van de Perfect Day Tent onlangs de koppen bij elkaar gestoken. Er is besloten om onze 35mm films te blijven draaien. Dit unieke karakter van onze Tent willen we blijven behouden. Daarom is ook besloten om de Fabriek in Zaandam voorlopig als onze nieuwe film locatie te beschouwen. De Fabriek reageerde enthousiast op ons voorstel.Op zaterdag 13 mei aanstaande wordt de eerstvolgende Leuke Middag in de Fabriek gehouden. Aldaar is er weer voorafgaand aan de films en na afloop te genieten van het gezellige café / restaurant met het grote terras aan de Zaan. Kortom; reden genoeg om weer naar de Zaanstreek te komen. Aan het programma wordt nog gewerkt. Het geheel wordt binnenkort op deze site gepubliceerd. Dan begint ook de plaatsbespreking. Natuurlijk wordt het Blotto Bulletin binnenkort ook naar onze leden verzonden.

Is The Movies dan verleden tijd? Nog niet. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van een soort van “afscheidsfeest” in deze Amsterdamse oudste bioscoop, waar wij jarenlang zeer welkom waren.


Reacties

Leuke Middag #63 — 7 reacties

  1. Wat ’n klucht zeg. De oudste nog werkende bioscoop van Amsterdam, maar geen 35mm-projector meer. Daar was geen plaats meer voor na de restauratie. Diepe, diepe zucht. Je begrijpt niet hoe het kan.

  2. Erg jammer dat dit gaat gebeuren ( de Movies verlaten ) het is nog steeds een schitterende plek om L en H films te vertonen , hopelijk komt er een oplossing om daar weer heen te kunnen gaan om weer te te genieten van de films van onze Boys !

    • De kans op een terugkomst bij de Movies is helaas gering. Er kan alleen digitaal worden vertoond en daar zit een veel duurder prijskaartje aan vast. We kijken wel naar de mogelijkheden voor een soort van afscheid aldaar.
      De Fabriek in Zaandam is een prachtig alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *