62-ste Leuke Middag was een succes

Fezzen op in de Fabriek.

Op zaterdag 5 november 2022 kwamen ongeveer 70 trouwe Laurel & Hardy liefhebbers naar Zaandam. De 62-ste Leuke Middag werd voor de tweede keer in de Fabriek aldaar georganiseerd. Sommige van hen kwamen van ver en hadden al een flinke reis achter de kiezen. Verschillende leden droegen trots hun fez.

Het was wederom een succes. Het blijkt dat de liefde om gezamenlijk naar Laurel & Hardy films op het “big screen” te kijken nog altijd bestaat en nooit verloren gaat. Verder waren wat tafels met memorabilia uitgestald. Dit voor de liefhebbers die hun verzameling nog wat wilden aanvullen.

De zaal met 90 stoelen was goed gevuld toen het licht uit ging. De filmoperateur had al een paar dagen van tevoren de films gemonteerd en klaargelegd op de draaitafel.

De bezoekers genoten van het programma. Met name Laurel & Hardy Murder Case kon na afloop op een groot applaus rekenen. Het was fijn om eindelijk deze 3-acter een keer onder onze liefhebbers te vertonen.

In de pauze en na afloop werd er gezellig bijgepraat in het bijbehorende café van de Fabriek. Alles bij elkaar was het een groot succes. Er wordt al uitgekeken naar de volgende Leuke Middag. En met een beetje geluk is die weer in The Movies. We houden u op de hoogte!

 


Reacties

62-ste Leuke Middag was een succes — 3 reacties

  1. Ja het was één leuke voorstelling mooi samen gesteld door de fanclub en het is een mooie locatie in de fabriek in zaandam top en mooi te zien dat de opkomst ook geweldig was .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *