Programma LM #69

De aanstaande Leuke Middag op 2 november in The Movies wordt bijzonder. Op deeerste plaats omdat we gelukkig weer terug kunnen naar de bioscoop waar de Perfect Day Tent zich al in de jaren tachtig van de vorige eeuw thuis voelde. De technische problemen met de 35mm-projector zijn opgelost en we zijn weer welkom in The Movies! In de tweede plaats is 2 november memorabel, omdat we eindelijk Way Out West weer kunnen vertonen. Onze oude kopieën waren tot op de draad versleten, maar we hebben een heel mooie print uit Amerika kunnen aanschaffen. Geen ondertitels, maar wie heeft die nog nodig? Wie aanwezig was op de voorvertoning van Stan & Ollie in Tuschinski heeft deze prima kopie van WOW al kunnen zien, maar voor het merendeel van de leden is dit helemaal nieuw.
Het programma ziet er nu als volgt uit:

 


Reacties

Programma LM #69 — 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *