Programma LM #69

De aanstaande Leuke Middag op 2 november in The Movies wordt bijzonder. Op deeerste plaats omdat we gelukkig weer terug kunnen naar de bioscoop waar de Perfect Day Tent zich al in de jaren tachtig van de vorige eeuw thuis voelde. De technische problemen met de 35mm-projector zijn opgelost en we zijn weer welkom in The Movies! In de tweede plaats is 2 november memorabel, omdat we eindelijk Way Out West weer kunnen vertonen. Onze oude kopieën waren tot op de draad versleten, maar we hebben een heel mooie print uit Amerika kunnen aanschaffen. Geen ondertitels, maar wie heeft die nog nodig? Wie aanwezig was op de voorvertoning van Stan & Ollie in Tuschinski heeft deze prima kopie van WOW al kunnen zien, maar voor het merendeel van de leden is dit helemaal nieuw.
Het programma ziet er nu als volgt uit:

 


Reacties

Programma LM #69 — 5 reacties

 1. Geachte Stan en Ollie liefhebbers,
  Via een goede vriend hoorde ik van deze Lueke Dag op 2 november. Mijn interesse is gewekt. Kan ik als niet lid ook een Entrée kaartje bestellen?
  MvG. André Visser

  • Beste André, als uw goede vriend naar de LM gaat, kan hij twee kaartjes reserveren en kunt u mee. Anders wordt u gewoon even lid. Dat kan op deze site bij ‘Lid worden’.
   Succes,
   Bram, webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.