Blotto 57 mét supplement!

Blotto #57 is bij de drukker en zal uiterlijk begin volgende week bij de abonnees in de bus vallen. Bijzonder is deze keer dat dit nummer van 40 pagina’s een supplement heeft van 32 pagina’s dat geheel gewijd is aan de voorbije 12de Europese Conventie van de Sons of the Desert. Met een verslag in woorden door René van den Abeelen en prachtige foto’s van o.a. Johan van Veen, Ton van den Berg en Robert Radevan. Het supplement is tweetalig, Nederlands en Engels.

Het supplement zal niet samen met de Blotto worden toegestuurd. Dat zou veel te veel gaan kosten. Het wordt zo geregeld: het supplement zal gratis worden uitgereikt aan de bezoekers van de Leuke Middag van 2 november in The Movies. Het zal bovendien worden toegestuurd aan de leden die hebben deelgenomen aan de conventie.
Voor alle anderen komt het supplement ter beschikking als PDF, gratis te downloaden van deze site vanaf 3 november. Wie dan alsnog een exemplaar op papier wil (tegen betaling van een nader te bepalen bedrag) kan zich straks daarvoor opgeven.

Houd onze site in de gaten of beter nog, abonneer u in de kolom hiernaast op de berichten, zoals velen al gedaan hebben. Dit is des te meer wenselijk, nu met ingang van volgend jaar de Leuke Middag wordt losgekoppeld van de verschijning van Blotto. Meer daarover valt in het komende nummer van het blad uitvoerig te lezen.

Hopelijk tot ziens op de Leuke Middag. Bespreek uw plaatsen via reserveren@perfectdaytent.amsterdam


Reacties

Blotto 57 mét supplement! — 4 reacties

 1. Bij deze wil ik graag het supplement van Blotto 57 tegen betaling laten op sturen.

  L.Respen
  Laurentiusdal 1a
  5551 CE Valkenswaard

 2. Hello, goodbye,

  Hierbij wil ik graag, als het zover is, het supplement van Blotto 57 tegen betaling ontvangen.

  Groet,
  Cornelis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *