Boeken van Sem en Marc

Een van de verrassingen op de Conventie in Avifauna was het optreden van de twaalfjarige Sem Donkers die op z’n eentje een zelfgeschreven, twintig minuten durend toneelstuk over Stan en Ollie vlekkeloos (en in het Engels!) over het voetlicht bracht.

Sem heeft nu een boek geschreven dat is verschenen bij Boekscout YO!, een uitgeverij voor jonge schrijverstalenten.

Chéz Stan & Ollie kan hier worden besteld.

 

Op dezelfde Conventie werd ook een boek van Marc de Coninck gepresenteerd, getiteld De Muziek van Laurel & Hardy. Het gaat niet zozeer over de achtergronddeuntjes van Marvin Hatley en van Leroy Shield, maar in de eerste plaats over al die liedjes en melodieën uit lang vervlogen tijden die ‘op de voorgrond’ in de films worden gebruikt.

Marc de Coninck, die tot het eind van het jaar nog Grand Sheikh is van de Vlaamse ‘Me and my Pal Tent’,  heeft het boek in eigen beheer uitgegeven. U kunt hier contact met hem opnemen.

Er is ook een Engelse versie van het boek!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *