Grote Zaal Tuschinski: Leuke Dag 2019

Het is weer zover! Gisteren is per post een folder uitgegaan naar alle leden van de Perfect Day Tent over  opnieuw een feestje in de Grote Zaal van Tuschinski op zaterdag 8 juni aanstaande. Uiterlijk dinsdag moet u dit foldertje wel in de brievenbus hebben. De voorbespreking van plaatsen voor leden en hun introducees (ten hoogste vier) begint onmiddellijk via ‘reserveren at perfectdaytent.amsterdam’ en duurt tot 25 april. De kaarten kosten 15 euro.

(De voorbespreking is  afgelopen. Voor kaarten ga naar de website van Pathé Tuschinski)

Deze lange voorstelling (10:30-14:00 uur) vindt plaats in het kader van de 13de Europese Conventie van de Sons of the Desert, die van 7 tot 10 juni in Avifauna wordt gehouden. Voor de ruim 120 deelnemers aan deze conventie is het toegangskaartje voor Tuschinski inbegrepen. Zij hoeven dus niet meer te reserveren.


Reacties

Grote Zaal Tuschinski: Leuke Dag 2019 — 1 reactie

  1. Ik heb ns de ronleiding in het theater gehoord dat er een Laurell en Hardy-film dag is in het Tuschinskitheater in Amsterdam waarbij het orgel bespeeld wordt. Heeft u meer informatie?

    mvg

    Walther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *