Reacties

Foto’s voorpremière — 1 reactie

  1. Hoewel de film in Helmond ( in de “cacaofabriek” ) reeds een week draait, en vanaf vandaag in Pathé Eindhoven ( 2x per dag ) ben ik toch naar Amsterdam gegaan voor de speciale première. Ik heb genoten. De film is mooi gemaakt, met veel liefde voor “The Boys”. Geen zoetsappige film. Natuurlijk ga je meteen vergelijken, en L & H zijn natuurlijk niet na te doen, maar daar ging het niet om, hier werd gewoon een deel van hun leven neergezet. Een zeer leuke en verrassende bijrol vond ik Ida. Na de première film de vertoning van Way Out West. Dat was natuurlijk weer op en top genieten. Nooit zal een film van hen vervelen. L & H blijven zo goed na 80 jaar, dat wil wat zeggen over hun ( toch door velen onderschatte ) talent om mensen te entertainen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.