Voorpremière STAN & OLLIE + WAY OUT WEST

Hier is het laatste nieuws over maandagavond 7 januari. Het betreft een openbare bijzondere voorpremière van Stan & Ollie, gevolgd door een vertoning van Way Out West uit 1937, in de grote zaal van Tuschinski. Het orgel zal worden opgetuigd en organist Peter Schipper is al bezig de muziek van ‘We are the Sons of the Desert’ in te studeren.

Vandaag is dit evenement aangekondigd op de website van Pathé. Volg deze link

Aan die link is nu nog geen kaartverkoop gekoppeld. Dat komt nog..
MAAR… je kunt ook nu al kaarten bestellen en wel VIA DEZE LINK.

Het lijkt een goed idee om als ‘Son’ een plaats in de stalles te kopen, dan zitten we een beetje bij elkaar. Helpt bij het zingen!

Dit evenement was een voorstel van de Perfect Day Tent dat is overgenomen door Pathé Tuschinski en EntertainmentOne. Waarvoor dank! Perfect Day levert een goede 35mm-kopie van Way Out West (zonder ondertitels), maar is verder niet bij de organisatie betrokken. Er is dan ook geen speciale voorverkoop voor leden van de Perfect Day Tent.

De toegangsprijs is €15,-. Let wel: het is op maandagavond. Op de site van Tuschinski wordt aangegeven dat de voorstelling begint om 19:15 uur en eindigt om 22:45 uur!


Reacties

Voorpremière STAN & OLLIE + WAY OUT WEST — 3 reacties

  1. Ik ga de film nog niet bekijken, hoe goed die ook is. De orginele Laurel en Hardy blijven toch de echte, en dat wil voorlopig nog zo houden, ik wacht de eerste reacties wel af.En dan wie weet.Maar voor degenen die wel gaan kijken heel veel plezier.

    • De film gaat over de ontwikkelingen in de relatie tussen Stan Laurel en Oliver Hardy, zoals die op grond van de bekende biografische gegevens zou kunnen zijn geweest. Dat is de hoofdzaak. Daarnaast worden in flashback enkele komische scènes ‘gereconstrueerd’ omdat zoiets in dat verhaal natuurlijk niet kan ontbreken (de film is niet alleen voor fans bedoeld), maar dat is bijzaak. Het is niet een film om te lachen. Dat is ‘Way Out West’ die ná ‘Stan & Ollie’ wordt vertoond. (Bram).

  2. Ik heb al zoveel enthousiaste reacties gehoord en mooie trailers gezien. Een gedramatiseerde biografie en met smaak, zeer veel smaak gemaakt. Een productie om van te watertanden. Mijn kaartjes zijn besteld, tot 7 januari! Deo volente, dat wel natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *