Blotto #56, Stan & Ollie en 13e Conventie

BLOTTO
Nummer 56 van Blotto staat in de steigers. We mikken erop dat de abonnees het blad in de tweede helft van oktober in de bus krijgen. Dan zal ook reservering mogelijk worden voor de Leuke Middag van zaterdag 10  november die, zoals eerder bekend is gemaakt, zal plaatsvinden in Tuschinski 2.

CONVENTIE
De tekst op de cover van de nieuwe Blotto slaat niet op deze Leuke Middag, maar op de voorstelling in de Grote Zaal van Tuschinski op pinksterzaterdag 8 juni 2019. Our Relations is de enige Laurel & Hardy-film die ooit (in 1937) in Tuschinski in première is gegaan.
De terugkeer van deze film in Tuschinski gebeurt in het kader van de 13e Europese Conventie van de Sons of the Desert, die van 7-10 juni volgend jaar in Avifauna wordt gehouden. Er zijn nu al 98 inschrijvingen van deelnemers uit Nederland, België, UK, Duitsland, Griekenland, Italië en Amerika. Er is nog een beperkt aantal kamers in Hotel Avifauna beschikbaar, dus snel boeken is een aanrader. Zie www.laurelandhardyconvention.nl

‘STAN & OLLIE’
Intussen staat het ook vrijwel vast dat de nieuwe bioscoopfilm Stan & Ollie in januari in Pathé Tuschinksi, Pathé City en in Pathé Buitenhof (Den Haag) zal gaan draaien. Kinepolis Nederland gaat de film vertonen in diverse bioscopen elders in het land.
Er is overleg gaande met Pathé en producent/distributeur Entertainment One of een Amsterdamse voorpremière mogelijk is voor de leden van de ‘Sons of the Desert’.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *