Reacties

Trailer ‘Stan & Ollie’ — 4 reacties

 1. De trailer ziet er in ieder geval al geweldig uit. Een waardige film over Stan en Oliver lijkt mij. Ik heb inmiddels begrepen van Kinepolis dat zij deze film ook in al hun bioscopen zal gaan vertonen volgend jaar.

  • Ja, Kinepolis heeft ook tegenover mij bevestigd dat ze de film gaan draaien. Ik wacht nog op een bevestiging van Pathé. Dr films staat weliswaar op hun website maar een insider segt dat dat geen garantie is dat ze ‘m ook gaan draaien! Zodra er zekerheid is, komt er een nieuw bericht op de site.Kinepolis heegy volgens mij geen bioscoop in Amsterdam.

 2. Hello, goodbye,

  Een mooie trailer.
  Ik kijk met gezonde spanning naar de film uit.

  Met een groet,
  Cornelis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *