‘Stan and Ollie’

John C Reilly en Steve Coogan in ‘Stan and Ollie’

De Britse biofilm over Laurel en Hardy: Stan and Ollie zal in Nederland worden uitgebracht door eOne. De Nederlandse première wordt eind van dit jaar verwacht.


Reacties

‘Stan and Ollie’ — 5 reacties

  1. Natuurlijk zijn ze te imiteren, en soms goed ook. Maar als het niet precies goed zit, kan het resultaat tenenkrullend slecht zijn. Gelukkig gaat het niet om een remake van een van hun oude films, maar om een biografische weergave van hun laatste tournee. We zullen dus vooral de ‘echte’ L&H te zien krijgen en de filmtypetjes Stan & Ollie zullen wellicht slechts sporadisch te zien zijn.

  2. Ik heb uit goede bron vernomen dat er wel degelijk scènes uit Laurel & Hardy-films worden nagespeeeld, gereconstrueerd om het deftiger te zeggen. Vanuit de nogal treurig verlopen laatste Britse tournee wordt teruggeblikt. Zo is o.a. het dansje uit Way Out West volgens mijn zegsman op een heel geslaagde manier ‘nagedaan’. Daarvoor had de productie de beschikking over dezelfde achtergrondbeelden die in de echte Way Out West zijn gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *