Stand van Zaken  ’24 maart’

De voorverkoop van kaarten voor Tuschinski op 24 maart is nu gesloten. Over een kleine twee weken begint de kaartverkoop voor het algemene publiek. Zodra de betreffende pagina op de site van Pathé Tuschinski in de lucht is, zullen wij hier het www-adres publiceren.

In dit bericht leest u:
1. de gang van zaken tot 1 februari
2. de mogelijkheid voor een eenvoudige doch voedzame gezamenlijke maaltijd na afloop van de voorstelling.

1. Er zijn tegen de 300 kaarten gekocht door leden van Perfect Day, ongeveer evenveel als vorig jaar. Dat is mooi en dank daarvoor, maar er moeten nog zo’n 500 kaartjes bij komen en daarvoor zijn we afhankelijk van ‘free publicity’. En van mond-tot-mond-reclame. Het zou helpen als iedereen met vrienden en kennissen zou communiceren over onze voorstelling van zaterdagmiddag 24 maart. Mensen die nergens van weten, zijn soms blij verrast dat zoiets mogelijk is: de vertoning van 80 jaar oude films in een theater als Tuschinski. Met Laurel & Hardy lukt dat!

Wat gebeurt er nu? Het PD-bestuur gaat nauwkeurig alle bestellingen en betalingen nog eens checken en gaat vervolgens de kaarten kopen bij Tuschinski en stuk voor stuk (gratis) opsturen naar de bestellers. Een hele klus, die in de eerste twee weken van februari geklaard wordt. Als u besteld en betaald heeft en op 15 februari nog niets ontvangen heeft, graag een mailtje naar 50@perfectdaytent.amsterdam.

Leden die alsnog kaarten willen, kunnen straks terecht bij Pathé Tuschinski, zoals hierboven al is vermeld.

2. We hebben een zaal besproken in l’Opéra voor een maaltijd na afloop van de voorstelling. Dit ‘grand café’ ligt dichtbij Tuschinski op het Rembrandtplein. Een ieder die kaarten besteld heeft, ontvangt VOLGENDE WEEK over deze mogelijkheid een e-mail en kan dan bij ons reserveren (en dus NIET bij l’Opéra).

DE PRIJS VAN HET SPECIALE DRIE-GANGEN-MENU is €26,50. We eten vanaf 18.00 uur; vanaf 17.00 uur is men welkom in de zaal voor een drankje. Alles is voor eigen rekening.

Wacht a.u.b. met reserveren tot u de e-mail heeft ontvangen, want daarin wordt uitgelegd hoe het reserveren en afrekenen gaat.

(beweeg cursor over menu voor een groter beeld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *