Veelzijdige “Leuke Middag”

20160423_120159Ook de 54ste is zaterdag weer vlot verlopen. We zagen een nieuw aangeschafte 35mm-kopie van Hog Wild uit  1934  die moeiteloos door de projector liep. Ondertitels in het Nederlands én Frans verrieden de Belgische afkomst van deze Hog Wild.

Bij de hoofdfilm Saps At Sea—in 1940 de laatste film die Laurel en Hardy in Amerika hebben gemaaktgeen dubbele ondertiels, maar gewoon géén ondertitels. De lach was er niet minder om.

In twee andere tweeakters zagen we hoe veelzijdig de eeuwig populaire Mae Busch kan zijn: sympathiek en ‘one of the boys’ in de topper Them Thar Hills en moordlustig en messenslijpend in de griezelklucht Oliver the Eighth.

Mooi programma!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *