Twice Two

Terug naar Rolduc.

Enkele leden van de Perfect Day Tent organiseren op eigen initiatief in 2024 weer een Laurel & Hardy weekend in Rolduc. Dat zal gebeuren onder de naam “Twice Two”.Het zal dit keer volgens een iets ander concept zijn dat in het verleden al eens succesvol is toegepast. De meerdaagse bijeenkomst staat gepland in het Pinksterweekend van volgend jaar met 2 overnachtingen (vrijdagnacht en zaterdagnacht). U kunt uw verblijf zelf boeken bij Abdij Hotel Rolduc, Kerkrade (online-reservations.com). Met of zonder ontbijt; dat mag u zelf beslissen. Het weekend wordt verder aangekleed met het draaien van films, merchandise en een gezamenlijk diner bij de plaatselijke Chinees. Als u nog ideeën heeft, dan hoort de organisatie dit graag van u. Het beste kunt u daarvoor contact opnemen met Arn Koppens via arnkoppens@hotmail.com

De enige kosten die u aan de organisatie verschuldigd bent is de zaalhuur voor de films. Alle andere kosten betaald u zelf. Ze zien u graag op 17 (aankomst), 18 en 19 mei 2024. Binnenkort verschijnt er ook nog een aparte Faceboek pagina over deze “Twice Two” dagen.


Reacties

Twice Two — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *