Er zijn nog plaatsen in The Movies beschikbaar

De 64-ste Leuke Middag is weer in The Movies.

Nog een keer Laurel & Hardy films in de gerestaureerde Movies kijken; daar wilt u toch bij zijn? Dat kan nog. In de eerste week waren er al 50 plaatskaarten gekocht, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Tijdens deze bijzondere Leuke Middag op zondag 1 oktober 2023 wordt er ook een speciaal programma vertoond met een feestelijk randje. De voorstelling staat open voor leden (en introducees). We gaan een mooi afscheid nemen van The Movies.

U kunt nog tot 12 september aanstaande kaarten bestellen door € 15,00 (per kaart) over te maken naar NL65 RABO 0344 5560 77 ten name van Perfect Day Tent. Vermeld daarbij graag het aantal kaarten en uw postcode + huisnummer.


Reacties

Er zijn nog plaatsen in The Movies beschikbaar — 4 reacties

  1. Ha, weet niet hoe jullie anders te bereiken dan zo. Ik heb net overgemaakt, (10 minuten geleden, 25 aug. 10.42) want wij wilden graag komen, maar dom, niet in agenda gekeken, en zijn dan net niet in Nederland, een paar dagen weg. Kan het misschien weer geretourneerd? Enorm jammer, hadden het heel leuk gevonden.

  2. Oei, ik heb niet goed opgelet en niet gezien dat ik voor 12 september een plaats moest reserveren. Dom dom dom. Is er misschien toch nog een plekje vrij en kan ik via de beschreven wijze nog een kaartje bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *