Blotto Bulletin #65 komt er aan

Het nieuwe Blotto Bulletin wordt binnenkort verzonden.

In de loop van deze week wordt het Blotto Bulletin nr. 65 naar de leden van de Perfect Day Tent verzonden. In dit nummer wordt veel aandacht besteed aan de speciale voorstelling in The Movies. Ook is er een verslag over de vorige Leuke Middag in opgenomen en veel andere wetenswaardigheden die u niet wilt missen.

Wilt u dat voortaan het Blotto Bulletin ook bij u wordt bezorgd? Dat kan door heel eenvoudig lid te worden van de Perfect Day Tent. U bent dan ook welkom op onze filmvoorstellingen. Via de link Lidmaatschap | Perfect Day Tent Oase #13 leest u alle informatie die u nodig heeft om lid te worden. We heten u graag welkom tijdens een volgende bijeenkomt.


Reacties

Blotto Bulletin #65 komt er aan — 2 reacties

  1. Volgens mij klopt het bankrekeningnummer om kaarten te bestellen voor de LM niet in de laatste Blotto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *