23e Internationale Sons of the Desert Convention

Nieuws uit Sacramento CA.

De volgende Internationale Laurel & Hardy Conventie wordt gehouden op donderdag 27 juni – zondag 30 juni 2024. Dit is onlangs bekend gemaakt door de organiserende Tent. Het plan is om de Conventie weer in het Holiday Inn hotel te Sacramento te houden (net als de vorige keer in 2010).

De prijs is nog niet vastgesteld. Over het programma zijn wel al een paar dingen duidelijk. Zo zal het favoriete Laurel & Hardy team: James McKenna en William Levy aanwezig zijn. Daarnaast zal er een Laurel & Hardy Fashion Show worden georganiseerd. Een reis naar Niles, CA (thuisbasis van Essanay Studios). Een bezoek aan het huis van Charlie Chaplin en Bronco Billy.

De pre-conventie tour op dinsdag 25 juni is in de maak.

Zodra meer details bekend zijn, zal deze kenbaar worden gemaakt.

 


Reacties

23e Internationale Sons of the Desert Convention — 2 reacties

    • Beste Johan, uit het bericht dat we toen ontvingen:
      We plan to be at the Holiday Inn, Sacramento
      Downtown-Arena (yes, the same one in 2010)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.