Update

Nieuws over de verbouwing van The Movies.

Vandaag is onze redactie door het The Movies-team nader geïnformeerd over de voortgang van de renovatie. Het is de hoogste tijd voor een update van het verbouwingsfront. Er wordt lekker doorgewerkt in The Movies en op dit moment zijn ze druk bezig met de luchtbehandeling. In deze tijden van ‘zomergolven’ en ‘najaarsgolven’ is dit natuurlijk een extra belangrijk aandachtspunt geworden. Gelukkig konden ze ons alvast meedelen dat zij straks een supermodern systeem hebben dat voor een permanente toevoer zorgt van frisse lucht.

In de foyer schieten ze ook behoorlijk op. De tekeningen van de nieuwe bar zijn zo goed als af. Hij gaat er een tikkeltje anders uitzien dan voorheen, maar er wordt beloofd dat hij absoluut Movieswaardig wordt en dat je straks nog makkelijker snel voor de film een drankje kunt halen. (En na de film kun je er natuurlijk lekker aan hangen!)

Nog even een foto hoe de bar er vroeger uitzag.

Tot slot hebben ze de afgelopen tijd een hoop bioscoopstoelen uitgeprobeerd. Hun oog is uiteindelijk gevallen op fijne, luxe stoelen waarmee ze mooie rijen kunnen maken met royale beenruimte. Als je straks bij The Movies naar een drie uur durende klassieker gaat, zal je aan het einde nog steeds comfortabel zitten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *