Programma LM #61

De volgende Leuke Middag is op zaterdag 14 mei 2022.

Zoals eerder aangegeven is The Movies helaas nog steeds vanwege haar renovatie gesloten. Dit betekent echter niet dat de Perfect Day Tent achterover geleund bleef zitten. We zijn juist op zoek gegaan naar aan andere geschikte locatie voor het draaien van onze 35mm films. En die hebben we gevonden! Een prachtige locatie met de juiste ambiance die past bij onze eisen en ook een zeer gezellige uitstraling heeft. De Filmfabriek te Zaandam. We zijn daar meer dan welkom.

We geven toe het is geen Amsterdam. Het klinkt als ver weg, maar dat is het juist niet. Zaandam heeft een intercity station. U bent daar in 12 minuten vanaf Amsterdam Centraal Station. Als compensatie is de loopafstand vanaf het station Zaandam naar de Fabriek veel korter dan naar The Movies. Dus bij elkaar is de reisduur ongeveer hetzelfde als naar The Movies. Maar de Fabriek heeft meer te bieden. Naast de filmzalen beschikt het over een zeer gezellig café met restaurant en een zeer groot terras aan de prachtige rivier de Zaan, waar de gehele dag de zon schijnt. Ook is de Dam van Zaandam met al haar gezellige uitgaansgelegenheden op loopafstand van de Fabriek. Alles bij elkaar genoeg elementen voor een geslaagde Leuke Middag. Wij hebben er weer zin in. U komt toch zeker ook? Het café is deze dag al geopend vanaf 12.00 uur.

Het programma van de 61ste Leuke Middag ziet er als volgt uit:Zaal 1 van de Fabriek beschikt over 90 zitplaatsen. Daarom is reserveren dit keer verplicht. Dit kunt u doen via een mailtje naar reserveren@perfectdaytent.amsterdam onder vermelding van uw naam en het aantal kaartjes dat u wenst. Introducees zijn weer welkom.

Meer informatie ontvangt u als lid via het gebruikelijke Blotto Bulletin. Deze zal spoedig naar u worden verzonden.

 


Reacties

Programma LM #61 — 2 reacties

  1. Ik wilde graag 1 kaartje
    Voor deze middag.
    Heb al een paarkeer via mail
    Maar komt steeds retour.

    Groet Franz Stienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *