Bohemian Tent Oase #278

Hotel Millings Centrum in andere handen.

Uit betrouwbare bron heeft de reactie vernomen dat hotel Millings Centrum is verkocht en per 1 maart 2022 een andere eigenaar heeft. Het vriendelijke familiehotel was jaren lang de thuisbasis voor de succesvolle Laurel & Hardy weekenden die aldaar door de Bohemian Tent werden georganiseerd.

Zoals het er nu naar uitziet heeft de nieuwe eigenaar gekozen voor een andere formule waardoor er hoogstwaarschijnlijk geen ruimte meer bestaat voor het organiseren van een Laurel & Hardy weekend. De Grand Sheik van de Bohemian Girl Tent, Piet Lindner, is naarstig op zoek naar een nieuwe locatie.


Reacties

Bohemian Tent Oase #278 — 1 reactie

  1. Wellicht zit de reputatie- en andere schade na de jaarlijkse doortocht van de Sons er voor iets tussen? 😉

    Hopelijk vindt Piet op korte termijn een nieuwe ontmoetingsplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *