Nieuwe aanwinst

Sons of the Desert.

De Perfect Day Tent werd aangenaam verrast toen we werden benaderd door een filmliefhebber. Op zich niet zo bijzonder, ware het dat hij contact met ons opnam om een speciale reden. Hij wilde graag dat een 35mm film uit zijn collectie in het bezit kwam van onze stichting, zodat deze weer kan worden vertoond onder de Laurel & Hardy liefhebbers. Het betreft een scherpe kopie van de hoofdfilm ‘Sons of the Desert’ met Nederlandse ondertiteling!

De Perfect Day Tent is zeer blij met deze nieuwe aanwinst. Immers de kopie die in ons bezit is, is in een te slechte staat om nog te draaien. Door deze aanwinst kunnen wij u weer verblijden met een vertoning van deze zeer succesvolle Feature film uit 1933.

 


Reacties

Nieuwe aanwinst — 4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *