100 jaar Laurel & Hardy afgelast

Het evenement op 6 november 2021 in Tuschinski gaat niet door.
Het bestuur van de Perfect Day Tent heeft gisterenavond een beslissing moeten nemen. Een beslissing die gebaseerd is harde feiten en niet op gevoel. Het liefst hadden we elkaar weer graag in Tuschinski willen ontmoeten. Maar gezien de huidige situatie is dat niet verantwoord. Daarbij bedoelen we nog steeds de onzekere toekomst, maar ook zeker het feit dat de zaal nooit vol zal komen te zitten. Dit laatste lijkt van minder belang, maar is voor het financiële plaatje van het evenement juist van groot belang. In samenspraak met Tuschinski is besloten dat het evenement 100 jaar Laurel & Hardy niet doorgaat. Helaas, maar het kan niet anders.
Betekent dit dat we dan niets gaan doen? Het bestuur kijkt en denkt vooruit. Natuurlijk weten we niet hoe de wereld er volgend jaar uit zal zien, maar wij benaderen dat positief. En goed nieuws is er gelukkig ook. Wellicht weet u dat The Movies gerenoveerd wordt en dat tot onze grote vreugde ook de 35 mm projector gerepareerd gaat worden. Planning is dat in maart 2022 The Movies weer open gaat.
Daarom focust de Perfect Day Tent zich nu op een heropeningsfeest in The Movies volgend voorjaar. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij dit op deze site publiceren.

Reacties

100 jaar Laurel & Hardy afgelast — 3 reacties

  1. The Movies is niet bepaald een straf.
    En heel toepasselijk als de Perfect Day Tent na de renovatie het theater weer in gebruik neemt.

    • Vandaag net vernomen dat de renovatie op schema ligt. Op dit moment wordt er nog alleen maar gesloopt. In december begint de opbouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *