After the Laughter

Nieuw Laurel & Hardy boek komt er aan

Voor het nog te verschijnen boek “After the Laugter” hebben de auteurs zeldzaam Laurel & Hardy materiaal nodig. Veel van dit materiaal moet nog gerestaureerd en gedigitaliseerd worden. Om dit te realiseren is een crowdfunding gestart. Met een oproep aan alle Laurel & Hardy fans. Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom. De compagne loopt tot 10 oktober 2021.

Voor een gedeelte van het benodigde materiaal zijn de licentiekosten om dit te mogen gebruiken hoog. Ander materiaal wat nog nooit gedigitaliseerd is, moet in veel gevallen eerst gerestaureerd worden. Dit alles is een dure zaak. Om het financiële risico voor de auteurs te beperken is deze crowdfunding gestart.

Link naar de crowdfunding: LAUREL & HARDY – AFTER THE LAUGHTER (Book & DVD) by Michael Ehret — Kickstarter

Meer info op de site: https://www.facebook.com/bogusbandits


Reacties

After the Laughter — 1 reactie

  1. Het is spijtig genoeg enkel mogelijk om online een bijdrage te doen als je een creditcard hebt. Stel dat je die niet hebt en je wil toch meedoen, geef me gerust een seintje en we lossen het anders op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.