Eerste bijeenkomst van de The Second Hundred Years Tent

Me and my Pal Tent wordt The Second Hundred Years Tent
De Belgische Me and my Pal Tent is al een tijdje een slapende Tent. Daar komt nu verandering in. De Me and my Pal Tent zal nl. overgaan in The Second Hundred Years Tent onder het voorzitterschap van Grand Sheik Joris Laroy.
The Second Hundred Years Tent zal haar eerste meeting op vrijdag 24 september  2021 om 20.00 uur houden in de Cinema Westside, Weststraat 31, 9940 Evergem. De filmvoorstelling heeft als voorprogramma de Europese première van een nieuwe Engelse documentaire: Laurel & Hardy’s Road to Laughter. Je kan er alles over lezen op de website https://sites.google.com/view/laurelhardy100/homepage.
Wie wil lid worden van The Second Hundred Years kan een mailtje sturen naar info@laurelhardy100.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *