The Movies zoekt laatste geld voor broodnodige renovatie bij fans

Terwijl andere bioscopen weer publiek ontvangen, blijft The Movies voorlopig dicht vanwege een grootschalige renovatie. Met een donderdag gestarte crowdfundingsactie hoopt het historische filmhuis 50.000 euro op te halen voor de restauratie van de grote zaal.

Met het geld van de crowdfundingsactie hoopt The Movies ook nog een oude 35 millimeter­projector te kunnen restaureren. “Er komt hier jaarlijks een Laurel en Hardy-genootschap, alle leden uitgedost als hun helden. Het zou geweldig zijn om met die projector de Laurel en Hardy-film Perfect Day uit 1929 te kunnen vertonen.” Net als vroeger dus.

Het volledige Parool artikel

 


Reacties

The Movies zoekt laatste geld voor broodnodige renovatie bij fans — 2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.