Goodbye Bram

Er wordt op donderdag 29 juli 2021 een bijeenkomst gehouden om gezamenlijk het glas te heffen ter nagedachtenis aan Bram Reijnhoudt. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Laurel & Hardy café van Ron Brouwer in Zandvoort en is toegankelijk voor alle lezers van Blotto en de leden van Perfect Day Tent. U bent welkom vanaf 17.00 uur. Voor de mensen die dat willen, wordt er een maaltijd verzorgd. Het eten en drinken zijn voor eigen rekening.
Reserveren is noodzakelijk. Dat kunt u doen door een mailtje te sturen naar   reserveren@perfectdaytent.amsterdam. Wij zouden het op prijs stellen als u daarbij aangeeft met hoeveel personen u komt en of u een hapje mee eet. Uw reservering moet voor 22 juli 2021 bij ons bekend zijn.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.