Postzegel 100 jaar L&H!

 

Het is honderd jaar geleden dat Laurel en Hardy elkaar voor het eerst tegenkwamen, dus reden om iets te vieren (ook al leidde deze ontmoeting niet tot een team, dat kwam pas jaren later; dan is er weer iets om te vieren).

De Perfect Day Tent kan voorlopig geen feestelijke voorstellingen geven, maar heeft nu wel een speciale postzegel gefabriceerd, die alleen via deze site verkrijgbaar is. U krijgt voor 10 euro vijf zegels, waarvan er 1 wordt gebruikt om de andere vier aan u te versturen. U krijgt dus vier ‘postfrisse’ zegels en 1 gebruikte zegel om op een saaie winteravond af te weken. (Postzegel afweken doe je zo)

Bestelde zegels worden half februari opgestuurd. De baten van deze actie worden gebruikt als compensatie voor de onvoorziene kosten van de herdruk van Blotto 59, waarover u elders op de site kunt lezen.

Stuur een mail naar info@perfectdaytent.amsterdam, vermeld hoeveel stroken van 4 zegels u wilt ontvangen op welk adres en u krijgt betaalinstructies per omgaande!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *