98 BLOTTO’S KWIJT

Blotto Nr 59 – een special over Hal Roach – is kort voor Nieuwjaarsdag aan de abonnees verstuurd. Dachten wij. Het blijkt nu dat een doos met 98 nummers is kwijtgeraakt, vermoedelijk bij een distributiecentrum van PostNL. Achtennegentig mensen hebben de Blotto niet ontvangen. We weten niet wie dat zijn!

PostNL stelt nu een onderzoek in. Daarom vragen we iedereen die Nr 59 niet in de bus kreeg, nog een dag of tien geduld te hebben. Missschien komt die doos alsnog boven water. Zoniet, dan zullen we nummers bij laten drukken en die alsnog versturen…

Tegen die tijd zullen we dan op deze site en op onze Facebook-pagina vragen om  adressen van gedupeerde abonnees.


Reacties

98 BLOTTO’S KWIJT — 4 reacties

  1. Tot nu toe geen Blotto in de bus. Kan nog gebeuren maar ik geef alvast maar door dat mijn adres nog niet voorzien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *