BLOTTO #59 op komst

Het 59ste nummer van Blotto is bij de drukker. Deze ‘Hal Roach Special’ zal kort na Nieuwjaar aan de abonnees worden toegestuurd!

Dit is dan tevens het laatste nummer van de lopende abonnementsperiode. Door de pandemie waren er in 2020 geen bijeenkomsten van de Perfect Day Tent en het is onzeker of die volgend jaar wel mogelijk zijn. Dat geldt niet alleen voor onze Leuke Middagen, ook allerlei conventies en feestelijkheden van andere tenten zijn uitgesteld of afgelast. En de vaccinatie moet nog beginnen.

Deze onzekerheid was voor het bestuur van de Perfect Day Tent reden om de pauze in de activiteiten, die feitelijk al in maart is ingegaan, ‘officieel’ tot het begin van komende zomer te verlengen. Dat betekent onder meer dat er vóór die tijd geen contributie zal worden geheven!
Het gebrek aan activiteiten betekent ook dat in het nieuwe nummer van Blotto de nieuwspagina’s van het Blotto Bulletin ontbreken. Als er al nieuwtjes zijn, dan vindt u die op deze website. Waarschijnlijk zal tegen de zomer een Extra Bulletin uitgaan, hopelijk vol  goed nieuws.

Wat wel doorgaat is het al aangekondigde extra Fotonummer, bevattende foto’s van Perfect Day-activiteiten die worden ingezonden door de leden. Het plan is om dit extra nummer zo vroeg mogelijk in 2021 aan de Blotto-abonnees toe te sturen.
Inzendingen zijn nog welkom tot eind januari. We hebben wel een hoge resolutie nodig. Ook kunnen we geen garantie geven dat elke foto zal worden geplaatst, want gelukkig zijn er al heel veel binnen!
Maar hebt u iets leuks, iets bijzonders, laat het ons weten!


Reacties

BLOTTO #59 op komst — 2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.