Zoveelste druk van het zoveelste boek!

Post van Bram Reijnhoudt:

Mijn Zoveelste Laurel & Hardy Boek is aan zijn eerste herdruk toe. Het herziene en aanzienlijk uitgebreide boek verschijnt naar verwachting eind november. Het zal bij Bol.com en de gewone boekhandels verkrijgbaar zijn voor 19,90 euro (exclusief eventuele verzendkosten die rond de 5 euro zullen bedragen).

Vanaf nu tot en met 25 oktober is het boek beschikbaar tegen dezelfde prijs, 19,90 euro, maar ik neem dan de verzendkosten voor mijn rekening. Desgewenst krijgt het boek mijn handtekening en er komt een exclusieve boekenlegger bij! Het boek heeft veel tekst, maar ook meer dan 300 (driehonderd) afbeeldingen.

BESTELLEN
U kunt het boek bestellen door een mailtje te sturen naar blotto@kpnmail.nl. U krijgt dan een bevestiging en info over de manier van betalen. Deze intekening eindigt dus op 25 oktober!

BELANGRIJK: Het valt niet met zekerheid te zeggen, wanneer de boeken kunnen worden verstuurd, maar in elk geval gebeurt dat voor eind november, ruim op tijd voor Sinterklaas.

VERSCHILLEN:
Wat zijn de verschillen met de eerste druk? Om te beginnen: de eerste druk had 252 pagina’s, deze nieuwe druk heeft er 280 ondanks het schrappen van drie minder relevante hoofdstukken, namelijk die over de reisjes naar Los Angeles en Ulverston en over de jacht op The Rogue Song. Nieuw zijn een hoofdstuk over Atoll K en gedeeltelijk herschreven hoofdstukken, aan de hand van nieuwe gegevens, over de distributie van de L&H films in Nederland en over Stans bezoek aan Rotterdam in 1912. Toegevoegd zijn bovendien: een filmografie, een portrettengalerij met paginagrote foto’s en een aparte index voor de filmtitels. Het is eigenlijk een heel ander boek, of zoals op het nieuwe omslag staat:

Dit is misschien niet het beste, maar wel het betere boek.


Reacties

Zoveelste druk van het zoveelste boek! — 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.