Tombola!

Sjaak Bolder organiseert op zijn Fra Diavolo facebookpagina een tombola, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Perfect Day Tent!
Lootjes kosten 10 euro inclusief de verzendkosten van de prijzen; over tien dagen sluit de loterij.

Er zijn tien prijzen en er kan slechts met één lot per persoon cq huishouden meegedaan worden. Hoe u mee kunt doen, staat te lezen op genoemde faceboekpagina. Als u geen lid bent van Facebook en mee wil doen, gebruik dan het contactformulier van onze site om u aan te melden. Wij sturen uw gegevens (naam en emailadres) door aan Sjaak Bolder van de Fra Diavolo Tent.

De pijzen bestaan uit allerlei L&H memorabilia (volges Sjaak is het een ’tsunami aan geinige,en vooral leuke hebbedingetjes’),  afkomstig uit een nalatenschap waarvan de beheerder de afhandeling aan Sjaak heeft overgedragen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *