Pordenone: streaming filmfestival

Het Festival van de Zwijgende Film in Pordenone (Italië) gaat dit jaar digitaal en voor €9,90 kun je je inschrijven voor de ‘stream’. Hier is de registratiepagina. (Dat is de site van de streamingservice mymovies.it. Engelstalig, je hebt een creditkaart nodig.)

Hier is de website van het Festival. Het duurt van 3 tot 10 oktober. Onder andere zijn er vier films van Stan Laurel te zien. Ik citeer van de website:

The eleven programmes we’re presenting this year reflect the riches of the art form comedies, dramas and travelogues from cinema’s baby steps to the full flowering of the medium. There are famous names like G.W. Pabst, Laurel and Hardy, Cecil B. DeMille, and Sessue Hayakawa, as well as filmmakers whom you may never have heard of before, but they all represent the best of cinema’s first three decades. Each day of the week and twice on the weekends we’ll post a new film programme available for 24 hours, ensuring the participation of viewers in all time zones. In addition to the films themselves, we’re delighted to be offering live streamed discussions after each programme, together with new special content like Master Classes with our musicians, and book presentations.

Onder ‘Our Musicians’ zien we ook Maud Nelissen en Daan van den Hark, beiden bekend van onze voorstellingen tijdens de Leuke Middagen en Conventies.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *