Agaath R.I.P.

We ontvingen het trieste bericht dat Agaath Beukelaar gisteren na een plotselinge opname in het ziekenhuis is overleden.

Agaath was met haar man Jaap jarenlang een trouwe bezoekster van de bijeenkomsten van de Perfect Day Tent. Velen zullen haar kennen: dikwijls verzorgde zij immers met Jaap de kaartverkoop voor de Leuke Middagen in The Movies.
We wensen Jaap en de andere nabestaanden veel sterkte toe.


Reacties

Agaath R.I.P. — 4 reacties

  1. Geschokt met het overlijden van Agaath,een trouwe graag geziene persoonlijkheid op de L.M. samen met Jaap. Heel veel sterkte toegewenst voor Jaap en de familie.R.I.P.

  2. Bij deze laat ik weten dit zeer droevige nieuws te lezen. Helaas ging het al wat minder met Agaath. Maar met Jaap wist ze er toch bij te zijn op de leuke middagen. Helaas is ze toch nog te vroeg bij ons vandaan gehaald. We gaan haar missen.
    Ik wens Jaap en zijn familie heel veel sterkte toe. En natuurlijk ook onze vrienden van de Perfect Day tent wens ik sterkte.

  3. Zeer verbaasd over dit trieste bericht. We hebben haar altijd ervaren als ‘ die hele gezellige vrouw bij kassa’ . Het begin van de Leuke Middagen. We zullen haar zeer missen😢. Veel sterkte voor Jaap en familie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.