Nieuwe Facebook-pagina

De Perfect Day Tent heeft een nieuwe Facebook-pagina, De naam is ‘Perfect Day Oasis 13 Amsterdam’ en de url https://www.facebook.com/perfectdaytent.amsterdam/

De oude pagina zal/kan niet worden bijgehouden. Om een of andere duistere reden kunnen de beheerders, Jan van Thiel en ik-zei-de-gek de pagina niet meer bereiken. Een hack, denken wij,

De nieuwe pagina heeft dezelfde beheerders en u wordt vriendelijk uitgenodigd, als u op Facebook zit (we bevelen het niet aan) een kijkje te gaan nemen en misschien de pagina ‘leuk’ te vinden.


Reacties

Nieuwe Facebook-pagina — 3 reacties

  1. Hoe reageerde FB toen jullie de vermeende hack meldden? Want als jullie niet zeker weten of het een hack is, dan kan het zijn dat FB om wat voor (onterechte copyright) reden ook de boel heeft platgelegd. En als je dan weer tijd in een nieuwe pagina investeert, dan kan FB de boel om diezelfde reden zo maar weer platleggen. Ben zeer benieuwd naar de reactie van FB.

    • Ik kreeg eeb e-mail van facebook securety in Ierland dat ik dor mezelf als beheerder was verwijderd , en dat ik verdere informatie kon krijgen van ‘bedrijfsmanager’. Ook mijn co-beheerder was zijn functie kwijt,we konden alleen als bezoekers berichten plaatsen. Ik wist niet wat een berdijfmanager was want we zijn geen bedrijf. Heb geschreven naar Facebook maar nooit iets gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *